welkom op de website van Eurovision Artists 

Denk en doe mee met Eurovision Artists

Hoe denk jij over de stichting Eurovision Artists, ons magazine, deze website en onze overige activiteiten? Wat gaat goed en wat kan beter? We nodigen je graag uit je ideeën hierover met ons te delen door het invullen van onze enquête. Ben je een enthousiaste liefhebber van het songfestival en zou je zelf actief willen worden als redacteur, bestuurslid of vrijwilliger bij activiteiten? Ook dat kun je via de enquête aan ons laten weten.
Onder degenen die voor 15 november 2021 reageren wordt een mooi prijzenpakket met songfestivalpromotiemateriaal uit voorgaande jaren verloot.
Alvast dank voor je reactie.

Lees meer

 

Eerste deelnemer 2022 bekend

België zal op het 66e Eurovisie Songfestival, dat in 2022 in Italië wordt gehouden, worden vertegenwoordigd door de nu twintigjarige zanger Jérémie Makiese. Eerder dit jaar won hij de talentenjacht The Voice Belgique. De RTBF was op 15 september de eerste omroep die de naam van een deelnemer bekend maakte. Het Eurovisie Songfestival van 2022 vindt plaats op 10, 12 en 14 mei in PalaOlimpico in Turijn.

Lees meer

 

Italië wint Eurovisie Songfestival 2021

De Italiaanse band Måneskin heeft het 65e Eurovisie Songfestival gewonnen met het lied Zitti e buoni. De Italianen bleven twee Franstalige liedjes, uit Frankrijk en Zwitserland, voor, vooral dankzij een enorme hoeveelheid punten van de televoters.

Jeangu Macrooy legde namens Nederland beslag op de 23e plaats, de Belgen van Hooverphonic eindigden 4 plaatsen hoger. Nederland mag met trots terugkijken op een fantastisch georganiseerd Songfestival!

Lees meer

 

Eurovision Artists Magazine zoekt redacteurs

Eurovision Artists zoekt voor haar magazine nieuwe redacteurs uit Nederland en België. Kun jij goed schrijven en houd je van het Eurovisie Songfestival? Dan nodigen we je uit om je aan te melden via eam@eurovisionartists.nl.

Lees meer

 

Eurovision Artists Magazine nummer 2 van jaargang 2020/2021 is verschenen

Meer informatie over de inhoud van het magazine vind je door op onderstaande link te klikken. Klik hier om meer informatie over het magazine te verkrijgen of om een abonnement op het magazine af te sluiten.

Lees meer