De Eurovision Artists enquête 2021

Deze enquête gaat over de stichting Eurovision Artists. De vragen in deze enquête zijn onderverdeeld naar de verschillende activiteiten van de stichting en bestaan uit open en meerkeuze vragen. Het bestuur van Eurovision Artists vindt het belangrijk om te weten hoe haar donateurs en overige belangstellenden de stichting ervaren. De uitkomsten van de enquête worden gebruikt om onze toekomstige activiteiten verder vorm te geven.
INFORMATIE
Je kunt deze enquête volledig anoniem invullen. Toch bieden we je hier de mogelijkheid om je naam en mailadres op te geven, zodat we eventueel contact met je kunnen opnemen naar aanleiding van je antwoorden en ons ledenbestand en ons adressenbestand voor de nieuwsbrief kunnen actualiseren. Of je je naam en mailadres invult of niet, je gegeven antwoorden zullen prudent en vertrouwelijk worden behandeld, conform het privacy beleid van Eurovision Artists.Ook wanneer je de enquête anoniem invult zouden we graag antwoord krijgen op onderstaande vragen over je relatie tot Eurovision Artists:Onder degenen die voor 15 november 2021 reageren wordt een mooi prijzenpakket met songfestivalpromotiemateriaal uit voorgaande jaren verloot.
MAGAZINELet op: ook wanneer je een minder ervaren schrijver bent en/of niet zeker bent van je schrijverskwaliteiten kun je de redactie van het magazine versterken. De bestaande redactieleden kunnen en zullen je begeleiden waar nodig en alle artikelen worden te allen tijde geredigeerd door één of meer ervaren eindredacteurs. Je wordt zeker niet in het diepe gegooid.WEBSITE/SOCIAL MEDIA

EVENEMENTEN


NIEUWSBRIEF


ALGEMEEN