Word abonnee

Eurovision Artists Magazine is het tijdschrift van de stichting Eurovision Artists. Het is ontstaan toen bleek dat er brede hobbymatige interesse bestond voor informatie aangaande het Eurovisie Songfestival in Nederland. De stichting Eurovision Artists, die initieel opgericht was om de media van informatie te voorzien aangaande het Eurovisie Songfestival, besloot de vraag naar informatie uit de particuliere markt in te vullen door middel van het uitbrengen van een tijdschrift waarop eenieder zich kan abonneren. Door het nemen van een abonnement word je officieel donateur van de stichting Eurovision Artists.

Het tijdschrift verschijnt tweemaal per jaar:
  • In de winterperiode verschijnt blad 1 met daarin veel achtergrondverhalen over de geschiedenis van het Eurovisie Songfestival en oud-festivaldeelnemers. Ook wordt in dit nummer doorgaans kort vooruitgeblikt naar het eerstvolgende Eurovisie Songfestival. Deze bladen bevatten artikelen over alle tijdsperioden van het festival en bieden dus voor elk wat wils.
  • Na de zomervakantie verschijnt blad 2 waarin een uitgebreide terugblik wordt gegeven op het afgelopen Eurovisiejaar met onder meer uitslagen, fotoís en liedbeschrijvingen. Het is een mooi jaarlijks naslagwerk voor wie de ontwikkeling van het songfestival van jaar tot jaar wil bijhouden en bewaren.
Het tijdschrift beslaat gemiddeld 80 pagina's per editie. In het archief is terug te vinden welke onderwerpen er de laatste jaren in het tijdschrift de revue zijn gepasseerd.

Je kunt je op twee manieren aanmelden als abonnee van ons tijdschrift Eurovision Artists Magazine:
  1. Onderstaand webformulier invullen en online verzenden. De ingevulde gegevens worden opgeslagen in onze administratie. We zullen je een welkomstbrief met informatie over de wijze waarop het abonnementsgeld kan worden overgemaakt toesturen. Na ontvangst van de betaling ben je officieel abonnee.
  2. Dit formulier invullen, ondertekenen en per post opsturen naar het aangegeven adres van de ledenadministratie. Dit formulier kan ook gebruikt worden om ons te machtigen het jaarlijkse abonnementsgeld automatisch af te schrijven.

Een abonnement kost Ä37,00 per jaar voor abonnees in Nederland en BelgiŽ en Ä44,00 voor abonnees in de rest van de wereld. Het abonnementsjaar loopt van 1 oktober t/m 30 september. Mocht je halverwege een abonnementsjaar lid worden dan ontvang je automatisch alle bladen die in dat jaar al verschenen zijn.

Naam :
E-mail adres :
Straat :
Huisnummer :
Postcode :
Woonplaats :
Land :
Telefoonnummer :
Ik ken EA via :