Antwoord op een veel gestelde vraag

Ik ben op zoek naar CD’s, singles en/of MP3’s van één of meerdere Eurovisie Songfestivalliedjes en Nationale finaleliedjes. Kunnen jullie me daar aan helpen?
Stichting Eurovision Artists verhandelt geen CD’s, singles en dergelijke. Daartoe zijn we niet gerechtigd. Indien u dergelijk materiaal wilt kopen, dan verwijzen we u naar platenhandelaren.

Bea de Vrind is gespecialiseerd in Eurovisiemateriaal op diverse geluidsdragers. U vindt haar aanbod op onze website, via deze link.

Ook bestaat er op internet een officiële Eurovisieshop, klik hier om daar meer over te lezen.

Andere on-line platenhandelaren die wij adviseren zijn Amazon, CD WOW! en Bol.com.

Ook verstrekt stichting Eurovision Artists geen MP3-bestanden van liederen. Op deze werken berusten auteursrechten en het handelen in deze opnames (bijvoorbeeld in de vorm van een MP3-bestand), al dan niet tegen financiële vergoeding, is illegaal. Hierop wordt in Nederland streng gecontroleerd door BUMA/Cultuur waar wij als Eurovision Artists een partner van zijn. Wij kunnen derhalve geen geluidsmateriaal verstrekken aan derden voor hobbytechnische doeleinden.

Medewerkers van de media die op zoek zijn naar geluidsfragmenten ten behoeve van een songfestivalgerelateerde productie kunnen contact met ons opnemen (onderwerp: Informatievraag t.b.v. media).

We hopen hiermee uw vraag beantwoord te hebben. Mocht dat niet het geval zijn, kijk dan nogmaals in de lijst met veel gestelde vragen of neem contact met ons op.

Klik hier om terug te keren naar de homepage