Veel gestelde vragen

Eurovision Artists wordt regelmatig bestookt met vragen en opmerkingen via e-mail. Dit wordt door ons als prettig ervaren, omdat we hiervan leren en daardoor nog beter kunnen inspelen op wat er leeft onder de volgers van het Eurovisie Songfestival. Een aantal vragen wordt ons regelmatig gesteld. We hebben deze hier, voorzien van een antwoord, opgenomen in een overzicht van veelgestelde vragen. Mogelijk vindt u hier het antwoord op de vraag aan Eurovision Artists welke u beantwoord zou willen zien. Mocht dat niet het geval zijn, neem dan contact met ons op.

Selecteer uw vraag:
  1. Ik ben op zoek naar videobanden, DVDs of andersoortige beeldopnamen van oude Eurovisie Songfestivals en Nationale finales. Kunnen jullie me daar aan helpen?
  2. Ik ben op zoek naar CDs, singles en/of MP3s van n of meerdere Eurovisie Songfestivalliedjes en Nationale finaleliedjes. Kunnen jullie me daar aan helpen?
  3. Ik ben op zoek naar de herkenningsmelodie van het Eurovisie Songfestival, kunnen jullie me vertellen welk lied dat is?
  4. Hoe kan ik aan toegangskaarten komen voor het Eurovisie Songfestival?
  5. Hoe kan ik aan toegangskaarten komen voor het Nationaal Songfestival?
  6. Ik wil graag een abonnement op Eurovision Artists Magazine nemen.
  7. Ik wil mijn abonnement op Eurovision Artists Magazine opzeggen.
  8. Ik wil een liedje insturen voor het Eurovisie Songfestival, hoe ga ik te werk?
  9. Ik wil informatie van deze website overnemen, mag dat?
  10. Ik zoek meer informatie over een artiest die ooit meedeed aan het Eurovisie Songfestival en/of het Nationaal Songfestival.