Nationale finale Albanië 2010
 
 
Datum :  27 december 2009
Locatie :  Pallati i Kongreseve, Tirana
Presentatie :  Miriam Cani & Alban Skenderaj
Aantal deelnemers :  20

Eurovisie Songfestival |Meer landinfo


Juliana Pasha
 
Nr. Titel Artiest  Tekst/muziek Pnt. Pos. 
1. Një tjetër jetë Pirro Çako Pirro Çako, Ardit Gjebrea 106 4 
2. Party Erga Halilaj Dorian Nini, Adrian Nini 66 12 
3. Aria Denisa Macaj  Adrian Hila, Pandi Laço 92 7 
4. Përtej kohës Rovena Dilo Rovena Dilo 69 10 
5. Sekreti i dashurisë Dorina Garuci Klodian Qafoku, Arben Duka 78 8 
6. Në pasqyrë Anjeza Shahini Sokol Marsi, Sokol Marsi, Jorgo Papingji 118 2 
7. Nuk të dorezöhem Erti Hizmo & Lindita Halimi Gent Myftaraj, Pandi Laço 66 12 
8. Nuk mundem pa ty Juliana Pasha Ardit Gjebrea, Pirro Çako 133 1 
9. Gëzuar Guximtar Rushani Agim Poshka, Olsa Maze 43 17 
10. Ndonjëherë Kejsi Tola Voltan Prodani, Timo Flloko 58 15 
11. Mall i pashuar Teuta Kurti Faton Dolaku, Pleurat Kurti 19 19 
12. Le të bëhet çfarë të dojë Flaka Krelani Edmond Zhulali, Jorgo Papingji 99 5 
13. Love, love, love Bojken Lako & Banda Adriatica  Bojken Lako 98 6 
14. Tirana brodway Goldi Halili Agim Krajka, Goldi Halili 64 14 
15. U dogjëm mrekullisht Stefi & Endri Prifti Stefi Prifti, Marina Prifti 45 16 
16. Zërin tim ta ndjesh Iris Hoxha Edmond Rrapi, Ledi Shqiponja 67 11 
17. Ave Maria Claudio La Regina Scaravaglione 17 20 
18. Fjalë dhe gjunjë Era Rusi Arsen Nasi, Pandi Laço 41 18 
19. La, la, la Mariza Ikonomi Mariza Ikonomi 76 9 
20. Gjëra të thjeshta Kamela Islami Kristi Popa, Florion Zyko 115 3 
 
 

Een vakjury bepaalde de uitslag.

Op het Eurovisie Songfestival werd het winnende lied in het Engels gezongen met als titel It's all about you.

Gegevens preselectie:
Voorronde