Sponsoring

De stichting Eurovision Artists voert activiteiten uit voor mensen die beroepsmatig danwel hobbytechnisch interesse hebben in het Eurovisie Songfestival. Om deze activiteiten goed uit te kunnen voeren is geld nodig. In principe worden de kosten gedragen door de mensen voor wie de activiteiten georganiseerd worden.

De stichting is te allen tijde op zoek naar sponsors die de kosten van de activiteiten geheel of gedeeltelijk willen dragen. Dat doen deze sponsors natuurlijk niet voor niets, de stichting Eurovision Artists biedt sponsors de ruimte om te adverteren.

In principe zijn er drie mogelijkheden om als sponsor de stichting te steunen:
1. Adverteren in Eurovision Artists Magazine
2. Adverteren op deze website
3. Financiëren van een specifieke activiteit

Adverteren in Eurovision Artists Magazine
Eurovision Artists Magazine is het tijdschrift van de stichting Eurovision Artists wat tweemaal per jaar verschijnt. Lees hier alles over het tijdschrift. Adverteren in dit tijdschrift brengt uw onderneming of instelling onder de aandacht van ons ledenbestand dat ongeveer 750 personen groot is. Ook de diverse omroepen, platenmaatschappijen en instellingen op muziekgebied lezen dit tijdschrift.
Een advertentie op een volledige pagina in het tijdschrift kost €50 per publicatie. Een advertentie op een halve pagina of een kwart pagina is ook mogelijk. De kosten zijn dan naar rato (€25 of €12,50). De advertentie dient compleet aangeleverd te worden aan de redactie van Eurovision Artists Magazine.

Adverteren op deze website
Op deze website is ook ruimte voor adverteerders (zie onderaan vrijwel iedere pagina). U kunt een logo op deze plek laten plaatsen welke gelinkt kan worden aan uw website. U dient zelf de banner aan te leveren.
De kosten van het plaatsen van een afbeelding zijn €25 per 3 maanden. De website heeft in principe een wereldwijd bereik. Ervaringen hebben geleerd dat Eurovisie Songfestival gerelateerde webistes met name rondom de Nederlandse nationale finale en het Eurovisie Songfestival enkele honderden bezoekers per dag trekken.

Financiëren van een specifieke activiteit
Het is altijd mogelijk om een specifieke activiteit van de stichting Eurovision Artists (gedeeltelijk) te financiëren. In ruil daarvoor zal rondom deze activiteit de naam of logo van uw onderneming of instelling op diverse mogelijke plaatsen getoond worden. Hoe dit gebeurd en wat de kosten hiervan zijn is afhankelijk van de activiteit en zal in onderling overleg moeten worden vastgesteld.

Indien u geïnteresseerd bent in één (of meer) van bovenstaande adverteer/sponsor-opties, neem dan contact op met de acquisitiemedewerker van de stichting Eurovision Artists.

Particuliere individuen kunnen zich opgeven als donateur van de stichting Eurovision Artists, in de vorm van een abonnement op Eurovision Artists Magazine.